Smart förvaring i förråd

Publicerat: 2016-06-01

Förråd i Malmö

Genom magasinering löser du enkelt problem som orsakas av brist på utrymme. Oavsett om du ska hyra ut din lägenhet i andra hand eller förvara gamla möbler som du inte vill göra dig av med, kan du hyra ett förråd av önskad storlek hos ett magasineringsföretag. Här har vi samlat information om tillfällen då det kan vara klokt att magasinera sina tillhörigheter.

Sambo på prov

För den som ska testa ett samboförhållande kan det vara klokt att tillfälligt magasinera möbler som inte får plats i det gemensamma boendet. Det innebär en trygghet då inga slutgiltiga beslut behöver fattas i ett alltför tidigt skede.

Långresa/andrahandsuthyrning

Inför en långresa väljer många att hyra ut sin lägenhet i andra hand. Om du och dina hyresgäster kommit överens om omöblerad uthyrning, kan du med fördel förvara dina tillhörigheter i en närliggande magasineringslokal.

Sparade möbler

Vissa möbler vill man inte göra sig av med, trots att det inte längre finns plats för dem. Det kan ha affektiva eller ekonomiska skäl. Magasinering är lösningen i väntan på större bostad.

Mellan bostäder

Väntar du på att en omfattande renovering ska färdigställas eller bygger du nytt? Oavsett situation finns det alltid smidiga alternativ då du befinner mellan två bostäder och inte har någonstans att förvara dina ägodelar.

Magasinering i Malmö

Vill du ha prisvärd magasinering i Malmö med omnejd? Vi erbjuder trygg och prisvärd förvaring i Svedala, beläget alldeles utanför Malmö. Välkommen att kontakta oss. Här hittar du både små och stora förråd. Därtill finns det goda alternativ för företag i behov av lagerlokaler.


| »Här finns vi

Våra förråd är belägna på Svetsaregatan 2 i Svedala.

Visa på karta