Nu kommer sommaren (äntligen)

Publicerat: 2017-05-11

Billig förvaring i Malmö

Den varma årstiden är snart här och det märks på omgivningen. Folk rör sig smidigare och lättare för att det är skönare ute och de behöver inte gå i fyra lager bävernylon för att överleva den bistra vinden. Men efter den långa och kalla vintern har du förmodligen nu ett överskott av grejer som du inte kommer att behöva använda mer under sommaren och hösten. Varför ska du då låta det stå och ta plats garaget, eller instuvat i de redan överfulla garderoberna? Hyr istället en billig förvaring nära dig.

Sommar- och vinterförvaringbillig förvaring

I extremt omväxlande klimat, som vi har här i Norden, har vi vitt skilda behov av utrustning under de olika årstiderna. Därför sitter vi också på en hel del saker som inte används alls under motsatt sida av året. Stuva undan dem i ett tempererat och kameraövervakat magasin så slipper du att de tar plats hemma när du ändå inte ska använda det. Du kan exempelvis magasinera saker som:

• Vinterdäck
• Pulka och kälke
• Vinterkläder
• Snöskoter
• M.fl.

Sen kommer vintern igen och det blir dags att plocka fram alla grejer och packa in sommarutrustningen med luftmadrasser, rollerblades, hoppborg och camping- eller festivalutrustning.

Solförberedelser

Nu när du äntligen kan använda balkongen och verandan igen ska du väl inte ha dem överösta med vintersaker. Städa undan, sätt inte vintern i magasinet och ta ut solstolarna.

Billig och trygg magasinering

Det finns många anledningar till att behöva ställa av sina ägodelar någonstans, som under flytt eller längre vistelse på annan ort. Oavsett anledning är det viktigt att lokalen som ägodelarna ligger i känns trygg. Hos oss är utrymmena isolerade mot fukt och översvämning och tempererade till rumsvärme för att förvaringen inte ska påverkas över tid. Dessutom har vi låsmekanismer med tagg-system så att obehöriga inte kommer in i lokalerna och kameraövervakning dygnet runt.

Smidig avlastning

Vi har även breda portar och gångar till förråden vid markplan för att du ska enkelt kunna komma åt ditt magasin med bil. Du kan även hyra ett utrymme stort nog för att husera en bil, om det är det du är ute efter. Allt från bilar, motorcyklar och kronjuveler står säkert hos oss.

Kontakta oss idag

Eftersom vi erbjuder flera olika storlekar och lösningar på utrymmen kan du höra av dig till oss med din förfrågan. Vi välkomnar såväl privatkunder som företag och har konkurrenskraftiga priser. Välkommen att kontakta oss idag.


« | »Här finns vi

Våra förråd är belägna på Svetsaregatan 2 i Svedala.

Visa på karta