Fördelar med magasinering

Publicerat: 2016-06-08

Magasinering är den perfekta lösningen för dig som behöver utrymme till att förvara sådant du inte vill göra dig av med. Anledningarna till varför personer är i behov av magasinering är många. Ofta handlar det om en flytt till mindre bostad eller en temporär flytt utomlands, kanske vill man få mer utrymme i sin nuvarande bostad. Oavsett skäl utgör magasinering en smart lösning för dig som behöver trygg och säker förvaring av dina saker.

Få mer plats i hemmet

Om du flyttar till en mindre bostad kan det vara svårt att få plats med allt du äger i det nya hemmet. Samtidigt sparar vi ofta många saker som vi sällan eller aldrig använder. Exempel på sådant som passar bra för magasinering är

  • julpynt
  • vintersportutrustning
  • barnens gamla leksaker
  • objekt med något slags emotionellt värde.

Genom att välja magasinering får du mer utrymme i ditt hem, och kan på så sätt ta vara på boytan bättre. Kanske vill du göra om förrådet till en snickarbod eller få plats med ytterligare en bil i garaget? Genom att magasinera sådant du inte använder öppnas flera möjligheter.

Allt på en och samma plats

Genom att hyra ett förråd kan du enkelt samla ihop de ägodelar du vill förvara och ställa allt på en och samma plats. Packa ned lösöre i flyttlådor och märk dem med exempelvis julpynt och babykläder, så kan du lätt hitta det du söker när du väl behöver det igen. Gå noga igenom hur mycket det faktiskt är som behöver magasineras för att kunna välja rätt storlek på förrådet du ska hyra.

Trygg och säker förvaring med god tillgång

En stor fördel med magasinering är att dina ägodelar förvaras tryggt och säkert. Risken för att de ska komma till skada är så gott som obefintlig då ett magasineringsförråd är väl anpassat för långvarig förvaring. Förråden har vanligtvis såväl inbrotts- som brandlarm. Dessutom har de insynsskydd så att ingen obehörig kan se vad du förvarar. Själva förrådslokalen är låst dygnet runt, och du behöver en nyckel, tagg eller kod för att komma in. Dessutom får du ett eget lås på ditt förråd som endast du har nyckeln till.

Vid magasinering har du fortfarande mycket god tillgång till dina ägodelar, eftersom öppettiderna i magasineringslokaler oftast är mycket generösa. En del erbjuder tillgång 24 timmar om dygnet, medan andra har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Kontakta Cormac för prisvärda förråd i Malmö med omnejd.


« | »Här finns vi

Våra förråd är belägna på Svetsaregatan 2 i Svedala.

Visa på karta