Innovation i Öresund

Förrådsuthyrning Öresund är den del av Cormac – ett av öresundsregionens mest spännande och innovativa fastighetsbolag. Genom att alltid förhålla oss lyhörda inför våra kunders krav på flexibilitet och service, kan Cormac erbjuda anpassade lösningar för varje nytt projekt vi tar oss an. Välkomna!

Kommersiella lokaler för alla behov

Som fastighetsbolag strävar Cormac efter att tillhandahålla lokaler som fyller rätt funktion för rätt företag. Det ställer stora krav på att vi förblir flexibla och levererar ett slutresultat som lever upp till våra kunders förväntningar. Är ni intresserade av att bli hyresgäster hos Cormac? Kontakta oss och berätta vilken typ av verksamhet ni bedriver samt eventuella preferenser. Vi återkommer med ett förslag vi tror skulle passa er.

Cormac har kommersiella lokaler anpassade för bland annat:

  • Kontor
  • Industri
  • Lager
  • Produktion
  • Förråd

Lokaler för magasinering

I Svedala, endast en kort bit utanför Malmö, har vi lokaler avsedda för magasinering. Här kan ni förvara sådant ni inte har plats för i hemmet eller på företaget. Vi erbjuder magasinering på såväl kort som lång sikt.

Öresundsregionen – ett strategiskt val

Cormac är huvudsakligen verksamma i Öresundsregionen. Området är intressant för alla sorters företag – från startups till sedan länge etablerade aktörer – och expanderar i hög fart. Även ur ett geografiskt perspektiv utgör Öresundsregionen ett strategiskt val, då såväl internationella som nationella förbindelser härifrån är utmärkta.

Välkomna till Cormac!Här finns vi

Våra förråd är belägna på Svetsaregatan 2 i Svedala.

Visa på karta